bewaar
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
bewaar

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen

Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.

10 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

verse kers

2 bollen

buffelmozzarella

1

robuust stokbrood wit

100 g

botersla

150 g

gerookte kipfilet

15 g

verse basilicum

Wie had ooit gedacht dat kers op brood zo heerlijk smaakte? Ideaal voor de picknicklunch.

Aan de slag

1

Ontpit de kersen en scheur de buffelmozzarella in stukken. Halveer het stokbrood in de lengte en beleg de onderste helft achtereenvolgens met de botersla, kipfilet, in stukjes gescheurde buffelmozzarella, de kersen en de blaadjes van het basilicum.

2

Bestrooi met peper. Leg de bovenkant van het stokbrood erop, snijd in 4 stukken en serveer.

bereidingstipGa naar ah.nl/allerhande/ kersen-ontpitten voor de video kersen ontpitten.

Steenfruit snijden

Instructievideo - 01:10 min.