Roerbakbolognese met kip
Roerbakbolognese met kip

Roerbakbolognese met kip

Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!

20 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

arachideolie

150 g

gesneden uien

300 g

kipgehakt gekruid

200 g

paddenstoelenmelange

198 g

roerbakpasta bolognese

600 ml

kokend water

350 g

verse groene asperge

15

verse basilicum

Handig: de pasta en kruidenmix zitten bij elkaar in het zakje. Supersnel klaar dus!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het gehakt 6 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de paddenstoelen. Voeg de paddenstoelen, roerbakpasta en het water toe aan de pan en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 14 min. garen.

2

Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 3 cm. Voeg deze toe aan de pasta en laat de laatste 8 min. meekoken. Schep het basilicum door de pasta en serveer in diepe borden.

tip

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.