Biefstuk met sukiyaki met gele rijst

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

530 kcal

16 min. bereiden

2.7/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 12 2015 - Receptkaarten Allerhande 12 2015

Aan de slag

  1. Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.

  2. Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.

  3. Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.

  • combinatietipLekker met koriander.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Biefstuk met sukiyaki met gele rijst

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig