Curry met kip en muntyoghurt

Yoghurt met munt als extra dip: lekker fris!

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en garam masala 2 min. Halveer ondertussen de bloemkool- en broccoli roosjes. Voeg de groenten, bouillontablet, tomato frito, kip, het hete water, peper en eventueel zout toe en breng op hoog vuur aan de kook. Laat 10 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan stoven. Roer af en toe.

  2. Snijd ondertussen de blaadjes munt fijn en meng 2/3 ervan met 2/3 van de yoghurt. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Neem de curry van het vuur en roer de rest van de yoghurt erdoor. Serveer met de muntyoghurt en bestrooi met de rest van de munt.

  • variatietipVervang de munt door 15 gram verse koriander.

Curry met kip en muntyoghurt

Yoghurt met munt als extra dip: lekker fris!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig