Twee-ingrediënten-brownies met nutella

Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd / 4 uur wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en klop met een handmixer in ca. 6 min. tot een lichtgeel schuim. Verwarm ondertussen de Nutella in een steelpan op laag vuur tot een lauwwarme, dik vloeibare pasta. Voeg de Nutella al kloppend geleidelijk aan het eimengsel toe.

  2. Bekleed de brownievorm met bakpapier en schenk het beslag erin. Bak de brownie in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Laat in minimaal 3 uur helemaal afkoelen en snijd vervolgens in rechthoekjes.

Twee-ingrediënten-brownies met nutella

Ei + hazelnootpasta = brownie. Niks meer en zeker niks minder!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig