Pizza wrap 'Napoletana'

De verrassing zit 'm ook in de bodem. Die is gemaakt van ... tortilla! De tortilla wrap pizza heb je al in 15 minuten gemaakt. Handig!

390 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(340)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 tortillawraps

    tortillawraps

  • 260 gram Napoletanasaus met basilicum

    Napoletanasaus met basilicum

  • 100 gram zwarte olijven zonder pit

    zwarte olijven zonder pit

  • 2 eetlepel kappertjes

    kappertjes

  • 150 gram zachte geitenkaas

    zachte geitenkaas

  • 75 gram rucola

    rucola

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de tortilla's met de saus. Snijd de olijven in stukjes. Bestrooi de pizza's met de kappertjes en de olijfstukjes.

  2. Bak de pizza's ca. 8 min. Verbrokkel de geitenkaas erboven en beleg met de rucola. Bak de pizza nog ca. 1 min.

Wat vond je van dit recept?

Pizza wrap 'Napoletana'

De verrassing zit 'm ook in de bodem. Die is gemaakt van ... tortilla! De tortilla wrap pizza heb je al in 15 minuten gemaakt. Handig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig