Bakplaat met pangasius, kriel, wortel en sinaasappel
bewaar
bewaar

Bakplaat met pangasius, kriel, wortel en sinaasappel

Bedankt, oven, dat je het werk voor ons doet.

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer de knol in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in partjes. Verwijder het groen van de bospeen, halveer de peen in de lengte en snijd doormidden. Halveer de krieltjes. Doe de venkel, bospeen en krieltjes in een grote kom.

Boen de sinaasappel school en rasp de oranje schil. Meng het sinaasappelrasp, de olie en mosterd en meng door de groenten in de kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de pangasiusfilet in repen van 2 cm breed en bestrooi met zout. Schep voorzichtig door het groentemengsel.

Verdeel alles over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in ca. 25 min. gaar. Tussentijds omscheppen is niet nodig. Snijd de sinaasappel in 8 parten en de peterselie fijn. Bestrooi het gerecht met de peterselie en serveer de sinaasappelparten erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bakplaat met pangasius, kriel, wortel en sinaasappel

Bedankt, oven, dat je het werk voor ons doet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig