Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

640 kcal

20 min. bereiden

3.9/5

(91)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 03 - Lentegroen

Allerhande Box week 20 2017 - Allerhande Box week 20 2017

Allerhande Box Week 39 2019 - Allerhande Box Week 39 2019

Allerhande Box Week 2 2018 - Allerhande Box Week 2 2018

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en snijd de bonen in schuine stukken van 2 cm. Kook de snijbonen in een pan met ruim water in 6 min. beetgaar. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli de laatste 3 min. met de snijbonen mee.

  4. Hak de amandelen grof. Giet de pasta en groenten af. Meng de pasta met de groenten en pesto en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden. Verkruimel het ontbijtspek erboven en bestrooi met de amandelen.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Pasta pesto met snijbonen en broccoli

Met maar zes ingrediënten zet je iets heerlijks op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig