bewaar
Panlasagne met verse pastasaus (zonder oven)
Panlasagne met verse pastasaus (zonder oven)
bewaar

Panlasagne met verse pastasaus (zonder oven)

Lasagne die niet in de oven gaat en binnen een halfuur op tafel staat? Ja, het kan echt!

30 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rundergehakt

2 tenen

knoflook

400 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

450 g

verse pastasaus napolitana

500 ml

water

250 g

verse lasagnebladen

75 g

Parmigiano Reggiano

250 g

cherrytomaten

Lasagne die niet in de oven gaat en binnen een halfuur op tafel staat? Ja, het kan echt!

Aan de slag

1

Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt in 3-4 min. op middelhoog vuur rul. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg met de groentemix toe aan het gehakt en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de pastasaus en het water toe en schep door elkaar.

2

Snijd elk lasagneblad in vier vierkantjes, steek in de saus maar schep niet om. Zorg dat ze goed onder staan en elkaar niet raken. Kook de saus ca. 10 min op middelhoog vuur. Voeg eventueel een beetje water toe als de pastabladen uitdrogen. Rasp na 10 min. de Parmezaanse kaas boven de saus en verdeel de tomaten erover. Kook nog 3 min. met de deksel op de pan zodat de kaas smelt. Serveer direct.

bereidingstipBlijft de lasagne te vochtig nadat je hem 3 min. met de deksel op de pan hebt gekookt? Laat hem dan nog een paar minuten extra zonder deksel een beetje inkoken.
combinatietipLekker met verse basilicum.

Panlasagne met verse pastasaus

Instructievideo - 00:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panlasagne met verse pastasaus (zonder oven)

Lasagne die niet in de oven gaat en binnen een halfuur op tafel staat? Ja, het kan echt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig