Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

125 kcal

20 min. bereiden

4.1/5

(18)

Ingrediënten

Aantal porties

Aan de slag

  1. Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadinas met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadinas.

  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadinas 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinatosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinatosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

  • serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.

Wat vond je van dit recept?

Piadinatosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig