Japanse roerbak met noedels en pittige kip
Japanse roerbak met noedels en pittige kip

Japanse roerbak met noedels en pittige kip

Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.

20 min. bereiden
licht pittig
29waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Long Life Brand egg noodles

180 g

kipdijfilet

1 el

arachideolie

1½ tl

Euroma chili melange

400 g

Japanse wokgroente

125 g

koelverse zeewiersalade

1 el

sesamolie

1 el

sojasaus

1 el

sushiazijn

Zet snel een heerlijke noedelroerbak vol verse groente op tafel.

Aan de slag

1

Kook de noedels in 5 min. beetgaar.

2

Snijd ondertussen de kipdijfilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip en chili melange 5 min. op hoog vuur. Voeg de Japanse wokgroente toe en bak 4 min. mee. Schep af en toe om.

3

Maak een dressing van de sesamolie, sojasaus en sushiazijn. Giet de noedels af en schep om met de dressing. Verdeel over diepe borden, schep de kip met groente en de zeewiersalade ernaast en serveer.

tip

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.