Zaanlander kaasfondue
Het heerlijk avondje vráágt om kaasfondue. Eigenlijk vraagt elke winteravond om kaasfondue.

Advertentie
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 150 ml troebel appelsap
- 150 ml water
- 300 g Zaanlander fondue (kaas)
- 1 tl gedroogde nootmuskaat
Advertentie
Bereiden
Wrijf een (steel)pan met dikke bodem in met de knoflook. Doe de appelsap en het water in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook. Voeg de fondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper en de nootmuskaat.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 4 g
-
vet 23 g
waarvan verzadigd 16 g - natrium 400 mg
Ook te zien in
Zaanlander kaasfondue
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Zaanlander kaasfondue
- 1 teen knoflook
- 150 ml troebel appelsap
- 150 ml water
Wrijf een (steel)pan met dikke bodem in met de knoflook. Doe de appelsap en het water in de pan en breng op middelhoog vuur tegen de kook.
- 300 g Zaanlander fondue
- 1 tl gedroogde nootmuskaat
Voeg de fondue toe en roer tot er een samenhangend mengsel ontstaat. Breng op smaak met peper en de nootmuskaat.