Zaanse kaasfondue
Zaanse kaasfondue
bewaar
bewaar

Zaanse kaasfondue

De geheimen van deze Hollandse kaasfondue? Niet alleen de Zaanlander kaas, maar ook de rookworst!

35 min. bereiden
11waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in stukjes. Kook de broccoli, wortel en bloemkool 3 min. Giet af.

2

Rasp ondertussen alle kaas. Halveer de paprika’s uit de snoepgroentemix in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommers in 3 stukken en verdeel met de snoeptomaten over schaaltjes. Snijd de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los. Snijd het stokbrood in plakjes.

3

Halveer de knoflook en wrijf de gietijzeren pan of fonduepan ermee in. Schenk de wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur. Voeg de kaas en het citroensap toe en laat al roerend rustig smelten. Dit duurt ca. 8 min.

4

Meng de maizena met de kirsch, voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Roer tot een samenhangend geheel. Breng op smaak met peper. Serveer de kaasfondue met de groenten, worst en het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zaanse kaasfondue

De geheimen van deze Hollandse kaasfondue? Niet alleen de Zaanlander kaas, maar ook de rookworst!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig