Kleu­ren­wraps op een stok­je

Gekleurde wraps als hapje voor op de borrel en voor het gemak: op een stokje

(12) waardeer
bijgerecht Gekleurde wraps als hapje voor op de borrel en voor het gemak: op een stokje 20 stuks
4 12

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 20 tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin elke tortilla 10 sec. per kant. Bestrijk de helft van alle wraps met de hummus en laat ca. 2 cm van de randen vrij. Bestrijk de overige wraps met de zuivelspread.
  2. Hak de pecannoten fijn en bestrooi de wraps met hummus hiermee. Hak de amandelen fijn en strooi over de wraps met zuivelspread. Verdeel vervolgens de slamelange over alle wraps en rol ze zo strak mogelijk op.
  3. Snijd de uiteinden van de wraps eraf (ca. 2 cm aan beide kanten). Snijd wat overblijft in 6 gelijke rolletjes. Rijg aan elke prikker 3 rolletjes, wissel af met kleur en vulling.

Tip:

Je kunt dit hapje 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Kleu­ren­wraps op een stok­je

leuk-snel - 00:24 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Kleurenwraps op een stokje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kleu­ren­wraps op een stok­je

1
1
  • 5 wortel tortillawraps
  • 5 bieten tortillawraps

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin elke tortilla 10 sec. per kant.

2
2
  • 300 g hummus
  • 300 g zuivelspread naturel

Bestrijk de helft van alle wraps met de hummus en laat ca. 2 cm van de randen vrij. Bestrijk de overige wraps met de zuivelspread.

3
3
  • 50 g gezouten pecannoten
  • 50 g gerookte amandelen

Hak de pecannoten fijn en bestrooi de wraps met hummus hiermee. Hak de amandelen fijn en strooi over de wraps met zuivelspread.

4
4
  • 75 g rucola slamelange

Verdeel vervolgens de slamelange over alle wraps en rol ze zo strak mogelijk op.

5
5

Snijd de uiteinden van de wraps eraf (ca. 2 cm aan beide kanten). Snijd wat overblijft in 6 gelijke rolletjes.

6
6

Rijg aan elke prikker 3 rolletjes, wissel af met kleur en vulling.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.