bewaar
Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade
bewaar

Toast met serranoham & zelfgemaakte knolselderijremoulade

Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

knolselderij

1 el

grove dijonmosterd

2 el

crème fraîche

20 g

verse bieslook

1

AH Liefde & Passie brood rogge

200 g

Argal jamón serrano

50 g

gerookte amandelen

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Uitgebreid lunchen? Lekker en snel: toast van roggebrood met ham.

Aan de slag

1

Schil de knolselderij en snijd in zo klein mogelijke blokjes (ca. 3 mm). Meng met de mosterd en crème fraîche. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en meng door de knolselderij.

2

Snijd het brood in 2 plakken per persoon en rooster ze in de broodrooster. Beleg het brood met de serranoham. Schep op elke snee brood met behulp van 2 lepels een mooie quenelle (langwerpig balletje) van de knolselderij.

3

Hak de amandelen grof en bestrooi de broodjes ermee.