Vegan tiramisu
Vegan tiramisu
bewaar
bewaar

Vegan tiramisu

Ga jij plantaardig met kerst? Dan is deze vegan variant van tiramisu het ideale toetje!

25 min. bereiden
75waarderingen

Aan de slag

1

Zet de espresso en laat afkoelen. Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef, maar vang het vocht op. De kikkererwten zelf worden niet gebruikt. Klop het kikkererwtenvocht in de keukenmachine of met de mixer zo stijf mogelijk. Voeg vervolgens geleidelijk en al kloppend de kokosbloesemsuiker toe. Klop nog 1 min. Spatel de kokosyochurt erdoor.

2

Verkruimel de koekjes in een diep bord in stukjes van 1 cm. Meng de espresso, amaretto en cacaonibs erdoor.

3

Verdeel ⅓ van het kokosschuim over de glazen en vervolgens de helft van het koekjesmengsel. Herhaal en eindig met de rest van het kokosschuim. Bestrooi met de (thee)zeef met de cacaopoeder.

algemeenVan de kikkererwten kun je hummus maken. Kijk op ah.nl voor inspiratie.
bewaartipDit gerecht kun je een 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegan tiramisu

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan tiramisu

Ga jij plantaardig met kerst? Dan is deze vegan variant van tiramisu het ideale toetje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig