Krokante mayokip

Deze kip is echt om te smullen.

860 kcal

30 min. bereiden, 25 min. oventijd

3.1/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 20 cm)


2017 week 49-50 - 2017 week 49-50

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng 3/4 van de mayonaise met de helft van de crème fraîche, de uienpoeder, panko, peper en eventueel zout. Bedek de kiphaasjes rondom met het mengsel, doe in de ovenschaal en bak de kip ca. 25 min in het midden van de oven. Schep halverwege op.

  2. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi met de Italiaanse kruiden in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook alle broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Meng het citroensap met de rest van de mayonaise en de rest van de crème fraîche, peper en eventueel zout. Serveer de kip met de gnocchi, broccoli en mayonaisedip.

Wat vond je van dit recept?

Krokante mayokip

Deze kip is echt om te smullen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig