bewaar
Eenvoudige gazpacho
Eenvoudige gazpacho
bewaar

Eenvoudige gazpacho

10 minuutjes heb je nodig voor deze verse gazpacho. Snel, sneller, snelst!

10 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

2 personen

147½ g

gegrilde paprika's in pot

½

komkommer

175 ml

passata

1 el

traditionele olijfolie

6

ijsblokjes

20 g

saladecroutons naturel

Dit heb je nodig

  • staafmixer of blender

  • thermoskan

  • glazen

10 minuutjes heb je nodig voor deze verse gazpacho. Snel, sneller, snelst!

Aan de slag

1

Doe de gegrilde paprika’s inclusief wat vocht en de knoflook uit het potje in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de passata, olijfolie en ijsblokjes toe.

2

Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho. Schenk in een thermoskan. Neem de croutons mee in een apart zakje of bakje. Neem ook de glazen mee. Schenk de gazpacho ter plekke in de glazen en bestrooi met de croutons.