Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta

De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!

540 kcal

15 min. bereiden, 15 min. oventijd

4.2/5

(81)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2018 week 47-48 - 2018 week 47-48

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de bietjes in parten en schep om met het venkzelzaad en de olie. Verdeel de bieten over een met bakpapier beklede bakplaat. Maak een deel van de bakplaat vrij en verdeel hierover de pancetta. Bak ca. 15 min. in de oven.

  2. Bereid ondertussen de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de artisjokken uitlekken en snijd de peterselie fijn.

  3. Schep de couscous voorzichtig om met de peterselie, artisjok en de bietjes. Scheur de mozzarella in stukken erover en verdeel de pancetta in grove stukken erover. Besprenkel met de balsamicoazijn en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Wat vond je van dit recept?

Parelcouscous met geroosterde biet, artisjok, mozzarella & pancetta

De bietjes rooster je met venkelzaad in de oven. Het resultaat? Extra veel smaak!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig