Tor­tel­lo­ni met ver­se krui­den en Par­me­zaan

Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

(1) waardeer
italiaans voorgerecht Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel! 4 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.
  3. Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 360 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­tel­lo­ni met ver­se krui­den en Par­me­zaan

1
1
  • 250 g verse tortelloni ricotta di bufala e limone

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter

Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.

3
3

Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden.

4
4
  • 1 biologische citroen

Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta.

5
5
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 2 el extra vierge olijfolie

Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.