Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan

Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan

Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse tortelloni ricotta di bufala e limone

20 g

AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter

1

biologische citroen

40 g

Parmezaanse kaas

2 el

extra vierge olijfolie

Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

Aan de slag

1

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.

3

Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.