Romige tortelloni met witte asperges en zalm
Romige tortelloni met witte asperges en zalm

Romige tortelloni met witte asperges en zalm

Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

geschilde witte asperge

2 el

milde olijfolie

400 g

verse bladspinazie

500 g

verse tortelloni ricotta di bufala e limone

250 ml

Maggi saus voor asperges

200 g

gerookte zalmfilet

Houd je kalm, voor deze tortelloni met witte asperges en zalm. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de asperges in stukken van 3 cm en kook in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

2

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of hapjespan, voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Verdeel de pasta met de asperges en spinazie over diepe borden. Schenk de saus erop en verdeel de zalm erover.