bewaar
Hartig wafelhapje
Hartig wafelhapje
bewaar

Hartig wafelhapje

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

16 porties

150 g

tarwebloem

1 tl

baksoda

1

middelgroot ei

130 ml

karnemelk

50 g

Parmezaanse kaas

30 g

verse groentespread tuinerwten-munt

30 g

verse groentespread gegrilde paprika-wortel

50 g

MonChou zacht & luchtig

Dit heb je nodig

  • handmixer

  • wafelijzer

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

Aan de slag

1

Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Rasp de Parmezaanse kaas en roer door het beslag.

2

Verwarm het wafelijzer en schenk de helft van het beslag in de vorm. Bak de wafel ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Bak zo ook wafels van de rest van het beslag.

3

Snijd van elke wafel 4 stukjes met elk 2 vakjes. Vul de vakjes met behulp van 2 theelepels afwisselend met roomkaas, groene en rode groentespread.