Hartig wafelhapje

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

60 kcal

15 min. bereiden

5/5

(3)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 150 gram tarwebloem

    tarwebloem

  • 1 theelepel baksoda

    baksoda

  • 1 middelgroot ei

    middelgroot ei

  • 130 ml karnemelk

    karnemelk

  • 50 gram Parmezaanse kaas

    Parmezaanse kaas

  • 30 gram verse groentespread tuinerwten-munt

    verse groentespread tuinerwten-munt

  • 30 gram verse groentespread gegrilde paprika-wortel

    verse groentespread gegrilde paprika-wortel

  • 50 gram MonChou zacht & luchtig

    MonChou zacht & luchtig

Dit heb je nodig

  • handmixer

  • wafelijzer


december 2018 - december 2018

Aan de slag

  1. Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Rasp de Parmezaanse kaas en roer door het beslag.

  2. Verwarm het wafelijzer en schenk de helft van het beslag in de vorm. Bak de wafel ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Bak zo ook wafels van de rest van het beslag.

  3. Snijd van elke wafel 4 stukjes met elk 2 vakjes. Vul de vakjes met behulp van 2 theelepels afwisselend met roomkaas, groene en rode groentespread.

Wat vond je van dit recept?

Hartig wafelhapje

Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig