Ve­gan chee­se­bur­ger

Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig: veganistische cheeseburger

(3) waardeer
amerikaans hoofdgerecht Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig: veganistische cheeseburger 4 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
  2. Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
  3. Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.

combinatietip:

Lekker met friet en vegan mayo.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
maart-april 2019

Vegan cheeseburger

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­gan chee­se­bur­ger

1
1

Verhit de grillpan zonder olie of boter.

2
2
  • 4 verse plantaardige burgers
  • 4 plakken violife original flavour slices

Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.

3
3
  • 4 hamburgerbroodjes

Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten.

4
4
  • 2 tastytom-trostomaten
  • 1 kleine ui

Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.

5
5
  • 100 g gesneden ijsbergsla
  • 12 plakjes zoetzure augurken
  • 2 el tomatenketchup
  • 1 el mosterd

Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover.

6
6

Dek af met de bovenkant van de broodjes.

combinatietip:

Lekker met friet en vegan mayo.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.