Vegan cheeseburger
Een burger met vegan kaas, een klassieker, maar dan helemaal plantaardig: veganistische cheeseburger

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 verse plantaardige burgers
- 4 plakken violife original flavour slices
- 4 hamburgerbroodjes
- 2 tastytom-trostomaten
- 1 kleine ui
- 100 g gesneden ijsbergsla
- 12 plakjes zoetzure augurken
- 2 el tomatenketchup
- 1 el mosterd
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
- Verhit de grillpan zonder olie of boter. Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
- Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
- Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover. Dek af met de bovenkant van de broodjes.
combinatietip:
Lekker met friet en vegan mayo.
Advertentie
Ook te zien in
Vegan cheeseburger
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vegan cheeseburger
Verhit de grillpan zonder olie of boter.
- 4 verse plantaardige burgers
- 4 plakken violife original flavour slices
Grill de burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer halverwege, leg op elke burger een plakje kaas en laat smelten.
- 4 hamburgerbroodjes
Snijd de broodjes open en grill ze kort op de snijkanten.
- 2 tastytom-trostomaten
- 1 kleine ui
Snijd ondertussen de tomaten in plakjes en snipper de ui.
- 100 g gesneden ijsbergsla
- 12 plakjes zoetzure augurken
- 2 el tomatenketchup
- 1 el mosterd
Beleg de onderkant van de broodjes met wat sla, een burger, plakjes tomaat, augurk en uitjes en verdeel de sauzen erover.
Dek af met de bovenkant van de broodjes.
combinatietip:
Lekker met friet en vegan mayo.