Röstiplaattaart met pesto, courgette & mozzarella

Hartige taart met rösti als bodem, daar kun je ons voor wakker maken!

630 kcal

15 min. bereiden, 35 min. oventijd

3.8/5

(131)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


2019 week 23-24 - 2019 week 23-24

Allerhande Box Week 3 2020 - Allerhande Box Week 3 2020

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snipper de uien. Meng de rösti met de ui, eieren, bloem, peper en eventueel zout.

  2. Verdeel het röstimengsel in een rechthoek van 1 cm dik over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudgeel en gaar.

  3. Snijd ondertussen de mozzarella en courgettes in plakjes van ca. een ½ cm dik.

  4. Neem de plaattaart uit de oven. Bestrijk met de pesto en beleg vervolgens dakpansgewijs met de mozzarella en courgette. Zet terug in de oven en bak nog ca. 20 min.

  • serveertipBesprenkel de plaattaart voor het serveren met wat citroenolie.

Wat vond je van dit recept?

Röstiplaattaart met pesto, courgette & mozzarella

Hartige taart met rösti als bodem, daar kun je ons voor wakker maken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig