
Hollandse tomatenpizza
Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.
Ingrediënten
2 personen
2
Magioni bloemkoolpizzabodems
250 g
snoepgroente tomatenmix
80 g
oude boerenkaas
150 g
Mister Kitchen v-spread tomaat/courgette in pot
15 g
verse basilicum
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.
Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.
Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.
Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.
combinatietipVoeg voor een échte smaaksensatie verse zeekraal toe. Breng een pan water aan de kook en kook 50 g zeekraal 1 min. (blancheren) en spoel af met koud water. Verdeel over de pizza’s nadat deze gebakken zijn.