Hollandse tomatenpizza
Hollandse tomatenpizza

Hollandse tomatenpizza

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

10 min. bereiden
12 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

Magioni bloemkoolpizzabodems

250 g

snoepgroente tomatenmix

80 g

oude boerenkaas

150 g

Mister Kitchen v-spread tomaat/courgette in pot

15 g

verse basilicum

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.

2

Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.

3

Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.

4

Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.

tip

combinatietipVoeg voor een échte smaaksensatie verse zeekraal toe. Breng een pan water aan de kook en kook 50 g zeekraal 1 min. (blancheren) en spoel af met koud water. Verdeel over de pizza’s nadat deze gebakken zijn.