Verse ravioli met tuinerwten-roomsaus

Je go-to maaltijd voor doordeweeks. Binnen 15 minuten klaar!

545 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de prei, de helft van de tuinerwten, Provençaalse kruiden en crème fraîche met het water in een pan. Laat de groenten op laag vuur ontdooien en breng het mengsel (een saus) vervolgens tegen de kook aan. Is de saus te dik, voeg dan nog wat water toe.

  2. Haal ondertussen de blaadjes van de munt en snijd fijn. Neem de pan met saus van het vuur en voeg de helft van de gesneden munt toe. Pureer met de staafmixer. Zet de pan terug op het vuur, voeg de rest van de tuinerwten toe en verwarm 5 min. op laag vuur.

  3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Serveer de pasta met de saus en bestrooi met de rest van de munt.

  • bereidingstipGeen staafmixer? Ongepureerd is de saus ook lekker. Voeg dan in stap 1 meteen alle tuinerwten toe.
  • combinatietipLekker met parmezaan.

Verse ravioli met tuinerwten-roomsaus

Je go-to maaltijd voor doordeweeks. Binnen 15 minuten klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig