Per­li­ne met Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

(28) waardeer
italiaans hoofdgerecht Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig. 4 personen
4 28

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • hapjespan of wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroente 5 min. Voeg de tuinerwten toe en roerbak 5 min. Voeg de pastasaus toe aan de groente en verwarm nog 2 min.
  3. Meng de saus met de groente door de pasta en verdeel er de rauwe ham in roosjes over.

Advertentie

Perline met Italiaanse roerbakgroente

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Per­li­ne met Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

1
1
  • 500 g verse perline prosciutto crudo

Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el milde olijfolie
  • 500 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 225 g diepvries tuinerwten

Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroente 5 min. Voeg de tuinerwten toe en roerbak 5 min.

3
3
  • 200 g pastasaus funghi in pot

Voeg de pastasaus toe aan de groente en verwarm nog 2 min.

4
4
  • 200 g flinterdunne rauwe ham

Meng de saus met de groente door de pasta en verdeel er de rauwe ham in roosjes over.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.