Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping

Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping

Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

10 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

20 g

ongezouten amandelen

15 g

verse munt

6 el

extra vierge olijfolie

1 el

witte wijnazijn

300 g

Turkse yoghurt

115 g

Lay's Bugles naturel

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

2

Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

3

Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles