Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.
Ingrediënten
4 personen
20 g
ongezouten amandelen
15 g
verse munt
6 el
extra vierge olijfolie
1 el
witte wijnazijn
300 g
Turkse yoghurt
115 g
Lay's Bugles naturel
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.

null personen
460 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)20 g ongezouten amandelen
15 g verse munt
6 el extra vierge olijfolie
1 el witte wijnazijn
300 g Turkse yoghurt
115 g Lay's Bugles naturel
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker