Vegetarische noedelsoep met shiitake en paksoi

15 minuten, meer heb je niet nodig om deze noedelsoep te maken.

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de gember in dunne plakjes en hak deze in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn.

  2. Kook de noedels 6 min. Kook ondertussen ook de eieren 6 min. Giet de noedels af in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Pel de eieren.

  3. Verhit ondertussen de olie in een soeppan en fruit de gember en knoflook 5 min. op laag vuur. Voeg het water, de bouillontabletten, sojasaus en rijstazijn toe en breng aan de kook.

  4. Snijd ondertussen de shiitakes in plakjes. Voeg toe aan de soep en kook 5 min.

  5. Snijd ondertussen de paksoi in dunne reepjes en voeg samen met de noedels toe. Warm nog 2 min. door op hoog vuur. Verdeel de soep over ruime kommen. Halveer de eieren en leg in elke kom 2 eierhelften. Bestrooi met het sesamzaad en serveer.

Vegetarische noedelsoep met shiitake en paksoi

15 minuten, meer heb je niet nodig om deze noedelsoep te maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig