Eenpersoonscurry
Curry voor één persoon maken? Deze snelle eenpersoons-curry zet je in nog geen kwartiertje op tafel.
770 kcal
12 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 el
200 g
½ el
200 g
200 ml
60 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
september 2019 - september 2019
Verhit de olie in de hapjespan en bak hierin de groente en curry madras 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de aardappel en de kokosmelk toe en laat met de deksel op de pan 10 min. zachtjes koken.
Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Voeg de laatste minuut toe aan de hapjespan. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
- combinatietipLekker met een halfzacht gekookt eitje en verse koriander.
Eenpersoonscurry
Curry voor één persoon maken? Deze snelle eenpersoons-curry zet je in nog geen kwartiertje op tafel.

hoofdgerecht
1 persoon
770 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in de hapjespan en bak hierin de groente en curry madras 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de aardappel en de kokosmelk toe en laat met de deksel op de pan 10 min. zachtjes koken.
Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Voeg de laatste minuut toe aan de hapjespan. Breng royaal op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met een halfzacht gekookt eitje en verse koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 el arachideolie
200 g koelverse zoete groentemix
½ el curry madras specerijenmelange
200 g kleintje aardappelpartjes met schil
200 ml kokosmelk
60 g kikkererwten in mini-blik




