Kaas­fon­due in brood

Kaasfondue met brood? Wij gaan voor kaasfonduo in brood! Misschien wel nóg lekkerder...

  • hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 370 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(1) waardeer
hoofdgerecht Kaasfondue met brood? Wij gaan voor kaasfonduo in brood! Misschien wel nóg lekkerder... 6 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 vierkanten in de bovenkant van het brood en zorg dat er 2 cm. tussen zit. Pas op dat je het brood insnijdt, maar niet doorsnijdt. Pluk voorzichtig grote stukken brood uit de vierkanten, zodat je 2 holtes krijgt voor de kaasfondue. Leg het grote brood en de stukjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven 10 min.
  2. Bereid ondertussen de kaasfondue met de olie, knoflook en wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de selderij en bieslook fijn. Verdeel de helft van de fondue over één van de holtes van het brood. Schep de kruiden door de rest van de fondue en verdeel over de andere holte. Serveer de stukjes geroosterd brood en de snoepgroentemix erbij om erin te dopen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 370 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 34 g
    waarvan suikers 4 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2019

Kaasfondue in brood

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas­fon­due in brood

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 robuust vloerbrood meergranen afbakbrood

Snijd 2 vierkanten in de bovenkant van het brood en zorg dat er 2 cm. tussen zit. Pas op dat je het brood insnijdt, maar niet doorsnijdt.

3
3

Pluk voorzichtig grote stukken brood uit de vierkanten, zodat je 2 holtes krijgt voor de kaasfondue.

4
4

Leg het grote brood en de stukjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven 10 min.

5
5
  • 300 g boerenkaasfondue
  • 1 el milde olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 175 ml witte wijn

Bereid ondertussen de kaasfondue met de olie, knoflook en wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6
6
  • 5 g verse bieslook
  • 5 g verse selderij

Snijd de selderij en bieslook fijn. Verdeel de helft van de fondue over één van de holtes van het brood.

7
7

Schep de kruiden door de rest van de fondue en verdeel over de andere holte.

8
8
  • 350 g snoepgroentemix

Serveer de stukjes geroosterd brood en de snoepgroentemix erbij om erin te dopen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.