Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

205 kcal

15 min. bereiden, 5 min. oventijd

4.2/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 135 gram blini's

    blini's

  • 0.5 citroen

    citroen

  • 100 gram ricotta

    ricotta

  • 10 gram verse selderij

    verse selderij

  • 4 eetlepel Ocean Spray original cranberry sauce

    Ocean Spray original cranberry sauce

  • 110 gram flinterdunne gerookte kipfilet

    flinterdunne gerookte kipfilet

2019 week 51-52 - 2019 week 51-52

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het citroenrasp, een ½ el citroensap, peper en eventueel zout. Snijd de selderij fijn en meng de helft van de selderij met de cranberrysaus.

  3. Beleg elke blini achtereenvolgens met 1 tl citroenricotta, 1 plakje kipfilet en 1 tl cranberrysaus. Leg steeds 2 van deze torentjes op elkaar. Verdeel de torentjes over borden en garneer met de rest van de selderij en (versgemalen) zwarte peper.

Wat vond je van dit recept?

Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig