Tjap tjoy kip

335 kcal

25 min. bereiden

licht pittig

4.6/5

(333)

Ingrediënten

Aantal personen

December 2019 - December 2019

Aan de slag

  1. Snijd de uien in grote parten en haal de laagjes uit elkaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in reepjes. Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees en in schuine plakjes. Laat de minimais uitlekken.

  2. Verhit de zonnebloemolie en sesamolie in een wok en roerbak de ui 2 min. op hoog vuur. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de knoflook, champignonplakjes en paprika toe en roerbak 3 min. Voeg de komkommer, minimais en taugé toe en roerbak nog 1 min.

  3. Zet het vuur op laag. Voeg het water en de bouillontablet toe en breng aan de kook. Meng ondertussen de sambal, oestersaus en ketjap met de maizena in een kommetje. Roer dit door het groentemengsel tot de bouillon begint te binden.

  • combinatietipLekker met rijst, nasi of bami.

Wat vond je van dit recept?

Tjap tjoy kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig