Pit­ti­ge pas­ta­sa­la­de met kip, man­go en kom­kom­mer

Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar!

(5) waardeer
italiaans lunch Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar! 4 personen
5 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
  2. Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de repen in de breedte. Snijd de komkommers in de lengte in 4 parten en halveer in de breedte. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de peterselie fijn.
  3. Meng de kip-mangosalade door de pasta. Verdeel de paprika, komkommer, stukjes mango en peterselie erover en schep voorzichtig erdoor. Bestrooi met de rode-peperringen.

serveertip:

Lekker met zoete chilisaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 51 g
    waarvan suikers 15 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 280 mg
  • vezels 4 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Pittige pastasalade met kip, mango en komkommer

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pit­ti­ge pas­ta­sa­la­de met kip, man­go en kom­kom­mer

1
1
  • 200 g penne

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2

Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

3
3
  • 1 rode paprika

Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de repen in de breedte.

4
4
  • 4 snoepkomkommers

Snijd de komkommers in de lengte in 4 parten en halveer in de breedte.

5
5
  • 1 rode peper
  • 10 g verse krulpeterselie

Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de peterselie fijn.

6
6
  • 175 g Johma kip-mangosalade
  • 275 g verse zongerijpte mangostukjes

Meng de kip-mangosalade door de pasta. Verdeel de paprika, komkommer, stukjes mango en peterselie erover en schep voorzichtig erdoor.

7
7

Bestrooi met de rode-peperringen.

serveertip:

Lekker met zoete chilisaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.