bewaar
Portobello-pizza
Portobello-pizza
bewaar

Portobello-pizza

Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.

5 min. bereiden
15 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 porties

4

portobello's

180 g

Mister Kitchen pizzasaus original

75 g

fijne soepgroente

75 g

geraspte oude kaas

6

cherrytomaten

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Leg de portobello’s op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de tomatensaus door de soepgroente en vul de portobello’s ermee. Verdeel de kaas erover.

3

Snijd de tomaten in plakjes en verdeel over de kaas. Bak de portobello’s in het midden van de oven in 15 min. goudbruin en gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portobello-pizza

Portobello’s: extra grote kastanjechampignons die perfect zijn om vullen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig