Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst en sweet chilisaus
Snel aan de vegetarische tafel met deze Thais getinte wokschotel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el zonnebloemolie
- 600 g Thaise wokgroente
- 1 el Euroma Original Spices Thai green curry
- 160 g stukjes als van kip
- 400 g bloemkoolrijst
- 4 el zoete chilisaus
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de kruiden op hoog vuur. Voeg de stukjes als van kip toe en bak 5 min. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Roer goed door.
- Verdeel over borden en besprenkel met de sweet chili saus.
combinatietip:
Lekker met (zilvervlies)rijst.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 170 kcal
- eiwit 14 g
-
koolhydraten 19 g
waarvan suikers 14 g -
vet 3 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 360 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst en sweet chilisaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vegetarische wokschotel met bloemkoolrijst en sweet chilisaus
- 2 el zonnebloemolie
- 600 g Thaise wokgroente
- 1 el Euroma Original Spices Thai green curry
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente met de kruiden op hoog vuur.
- 160 g stukjes als van kip
- 400 g bloemkoolrijst
Voeg de stukjes als van kip toe en bak 5 min. Voeg de laatste 3 min. de bloemkoolrijst toe. Roer goed door.
- 4 el zoete chilisaus
Verdeel over borden en besprenkel met de sweet chili saus.
combinatietip:
Lekker met (zilvervlies)rijst.