Pantosti met gruyère, ham en mosterd

Of wij na het proeven van deze pantosti nooit meer het tosti-apparaat hebben aangeraakt? Misschien.

510 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng ⅓ van de mosterd met de olie en schep om met de witte kool. Rasp de kaas. Besmeer de sneetjes brood aan één kant met de boter. Beleg de onbesmeerde kant van de helft van de sneetjes brood met wat geraspte kaas, een plak ham, ⅓ van de witte kool en nog wat geraspte kaas. Dek af met de rest van de sneetjes brood, met de beboterde kant naar boven.

  2. Verhit twee koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s ca. 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur iets lager als de tosti te bruin wordt, terwijl de kaas nog niet gesmolten is. Snijd de tosti’s schuin door en serveer ze met de rest van de witte kool en de rest van de mosterd.

Pantosti met gruyère, ham en mosterd

Of wij na het proeven van deze pantosti nooit meer het tosti-apparaat hebben aangeraakt? Misschien.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig