Bloemkoolcouscous met gebakken harissa-kikkererwten & feta

Spice it up met spicy kikkererwten.

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de kikkererwten met de harissa 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de feta in kleine blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de abrikozen in kleine stukjes. Halveer de olijven.

  3. Meng de rest van de olie en de ras el hanout door de onverwarmde bloemkoolrijst. Meng de feta, tomaten, abrikozen en olijven erdoor. Verdeel de kikkererwten over de couscous en serveer.

  • combinatietipLekker met platte peterselie.

Bloemkoolcouscous met gebakken harissa-kikkererwten & feta

Spice it up met spicy kikkererwten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig