Quesadilla’s met paprika, kaas en champignons
Guess what?! Quesadilla's natuurlijk!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el milde olijfolie
- 500 g gesneden kastanjechampignons
- 1 rode puntpaprika
- 28 g fajita seasoning mix
- 3 bosuitjes
- 150 g geraspte cheddar
- 8 Santa Maria tortilla's with whole wheat
- 175 g koelverse guacamole
- 125 g sour cream
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 2 min. op hoog vuur. Verwijder ondertussen de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een ½ cm, voeg samen met de fajita kruidenmix toe. Bak 2 min. op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de bosui in ringetjes. Verdeel de gebakken groente, bosui en geraspte kaas over de helft van de tortilla’s en bedek met de rest van de tortilla’s voor een quesadilla.
- Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur en leg in elke pan een quesadilla. Bak 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo de rest van de quesadilla’s. Snijd elke quesadilla in vieren en serveer met de guacamole en sour cream.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 640 kcal
- eiwit 23 g
-
koolhydraten 52 g
waarvan suikers 9 g -
vet 36 g
waarvan verzadigd 13 g - natrium 1.360 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Quesadilla’s met paprika, kaas en champignons
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Quesadilla’s met paprika, kaas en champignons
- 2 el milde olijfolie
- 500 g gesneden kastanjechampignons
Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 2 min. op hoog vuur.
- 1 rode puntpaprika
- 28 g fajita seasoning mix
Verwijder ondertussen de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca. een ½ cm, voeg samen met de fajita kruidenmix toe. Bak 2 min. op middelhoog vuur.
- 3 bosuitjes
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes.
- 150 g geraspte cheddar
- 8 Santa Maria tortilla's with whole wheat
Verdeel de gebakken groente, bosui en geraspte kaas over de helft van de tortilla’s en bedek met de rest van de tortilla’s voor een quesadilla.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur en leg in elke pan een quesadilla.
Bak 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak zo de rest van de quesadilla’s.
- 175 g koelverse guacamole
- 125 g sour cream
Snijd elke quesadilla in vieren en serveer met de guacamole en sour cream.