Halveer de limoen, pers een helft uit en snijd de andere helft in plakjes. Pureer het sorbetijs met de prosecco en het limoensap in een blender tot een romige massa.
Serveer direct, met in elk glas een plakje limoen ter garnering.
Mango spoom
Maak kennis met het zonnige, makkelijke broertje van de klassieke spoom!
- bereidingstipHeb je geen blender? Je kunt de spoom ook maken met een staafmixer. Voor een extra schuimige versie voeg je Italiaanse meringue (kookschuim) toe aan de spoom.
Gerelateerde recepten
Mango spoom
Maak kennis met het zonnige, makkelijke broertje van de klassieke spoom!

bijgerecht
4 personen
130 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de limoen, pers een helft uit en snijd de andere helft in plakjes. Pureer het sorbetijs met de prosecco en het limoensap in een blender tot een romige massa.
Serveer direct, met in elk glas een plakje limoen ter garnering.
bereidingstip:Heb je geen blender? Je kunt de spoom ook maken met een staafmixer. Voor een extra schuimige versie voeg je Italiaanse meringue (kookschuim) toe aan de spoom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 limoen
500 ml mango sorbetijs
300 ml prosecco
Dit heb je nodig
blender