Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
bewaar
bewaar

Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer

De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
3waarderingen

4 ingrediënten

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C

2

Snijd het Turkse brood in repen van ca. 2 cm breed. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig.

3

Snijd de snoepkomkommer in de lengte kwarten. Verdeel samen met het geroosterde brood, de baba anoesch en de groene olijven met witte kaas over verschillende schaaltjes en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer

De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig