bewaar
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
bewaar

Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

800 g

Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli

800 g

cannellinibonen in blik

370 g

verse roerbakgarnaal knoflook

690 g

passata di pomodoro fijn gekruid

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.

combinatietipLekker met rucola en Liefde & Passie ciabatta. Let op, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.