bewaar
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
bewaar

Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

milde olijfolie

800 g

Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli

800 g

cannellinibonen in blik

370 g

verse roerbakgarnalen knoflook

690 g

passata di pomodoro fijn gekruid

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.

combinatietipLekker met rucola en Liefde & Passie ciabatta. Let op, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig