Verse tortelloni met tonijn en tomatensaus

Eten op z'n Italiaans vanavond!

795 kcal

15 min. bereiden

3.1/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 nr. 04 - Lang leve de keukenkoning(in)

2018 week 17-18 - 2018 week 17-18

Allerhande Box week 8 2017 - Allerhande Box week 8 2017

Allerhande Box Week 7 2018 - Allerhande Box Week 7 2018

Aan de slag

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente met de knoflook 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatensaus, crème fraîche en de helft van de tonijn toe en verwarm 8 min. op laag vuur. Voeg ondertussen de tortelloni toe aan het kokende water en kook in 6 min. beetgaar.

  2. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Halveer nogmaals in de lengte en snijd in stukjes. Meng met de Hollandse rauwkost en dressing. Giet de tortelloni af en verdeel over de borden. Verdeel het groente-tonijnmengsel erover en de salade ernaast. Verdeel de rest van de tonijn over de tortelloni.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Verse tortelloni met tonijn en tomatensaus

Eten op z'n Italiaans vanavond!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig