Dunne crackers met ricotta-fetaspread en asperges
Dunne crackers met ricotta-fetaspread en asperges

Dunne crackers met ricotta-fetaspread en asperges

Superdun én superknapperig. Deze crackers met ricotta-fetaspread en asperges als beleg zijn heerlijk als lunch!

15 min. bereiden
licht pittig
1waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    350 g

    groene asperges

    1

    citroen

    100 g

    feta 43+

    150 g

    ricotta

    150 g

    Griekse stijl yoghurt

    12

    Wasa delicate thin rosemary & seasalt crackers

    ½ tl

    chilivlokken

    Superdun én superknapperig. Deze crackers met ricotta-fetaspread en asperges als beleg zijn heerlijk als lunch!

    Aan de slag

    1

    Verwijder de onderste 2 cm van de groene asperges en snijd in zo dun mogelijke schuine plakken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Meng de asperges met het citroensap.

    2

    Verkruimel de feta en doe samen met de ricotta, yoghurt en 1 tl citroenrasp (per 4 personen) in een kom. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.

    3

    Besmeer de crackers met de ricottafetaspread en verdeel de asperges erover. Bestrooi met de chilivlokken.

    tip

    combinatietipLekker met fijngesneden munt.