Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

360 kcal

10 min. bereiden, 30 min. oventijd

3.8/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakkwast


september 2021 - september 2021

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik en besmeer ze met de bakkwast met de olijfolie en ⅓ van de harissa. Bestrooi met peper en zout.

  3. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

  4. Rooster ondertussen de sneetjes brood. Snijd de tomaat in plakken en meng de zuivelspread met de rest van de harissa.

  5. Besmeer de sneetjes brood met de harissaspread en beleg 2 sneetjes met de sla, aubergine, tomaat en de kiemgroente.

  6. Dek af met de andere sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden. Halveer en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig