bewaar
Groene-currysoep met groenten, noedels en taugé
Groene-currysoep met groenten, noedels en taugé
bewaar

Groene-currysoep met groenten, noedels en taugé

Hurry, hurry, met deze soep van groene curry. Want in 15 min. is-ie al klaar!

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

70 g

Thaise groene currypasta

200 g

fijngesneden prei

400 ml

kokosmelk

300 g

diepvries gebroken sperzieboon

1

groentebouillontablet

800 ml

kokend water

225 g

Thaise zilvervliesrijst noedels

1

limoen

15 g

verse koriander

125 g

taugé

Hurry, hurry, met deze soep van groene curry. Want in 15 min. is-ie al klaar!

Aan de slag

1

Doe de curry, prei, kokosmelk, sperziebonen, het bouillonblokje en het kokende water in een soeppan en breng op hoog vuur aan de kook. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen.

2

Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Snijd de limoen in partjes en de koriander grof. Verdeel de noedels, taugé en ¾ van de koriander over diepe kommen. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de rest van de koriander en garneer met een partje limoen.

combinatietipLekker met sambal (oelek).