Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

225 kcal

10 min. bereiden

4.6/5

(274)

Ingrediënten

Aantal personen

januari 2022 - januari 2022

Aan de slag

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

  2. Snipper de sjalot en snijd de augurken in blokjes van een ½ cm. Doe de tonijn in een schaal en prak met een vork goed los. Meng met de sjalot, augurk, 1 el augurkensap (per 4 personen), de mayonaise, ketchup, mosterd en paprikapoeder. Pel de eieren en verkruimel met een vork. Meng door de tonijnsalade. Breng op smaak met versgemalen peper.

  • combinatietipLekker op toast of volkoren brood. Het recept is dan niet meet gluten- en lactosevrij
  • combinatietipLekker met verse kruiden zoals peterselie, bieslook of dille maar ook kappertje en/of blokjes appel.

Wat vond je van dit recept?

Zelf tonijnsalade maken

Is dat even fijn, zo'n lekker recept voor zelfgemaakte salade van tonijn. Lekker op toast op volkorenbrood.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig