bewaar
Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen
Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen
bewaar

Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen

Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.

25 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

500 g

koelverse aardappelpartjes met schil

360 g

tofu rulstukjes naturel

1 teen

knoflook

750 g

diepvries gebroken sperziebonen

1 el

gerookt paprikapoeder

10 g

verse platte peterselie

250 g

cherrytomaten

1 el

rodewijnazijn

Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog tot hoog vuur en bak de aardappelpartjes en rulstukjes ca. 15 min. op middelhoog vuur gaar. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn en voeg samen met de sperziebonen en gerookte-paprikapoeder toe. Bak nog 6-7 min. tot alles knapperig en gaar is.

3

Snijd ondertussen de peterselie fijn en halveer de cherrytomaten. Voeg de laatste minuut de cherrytomaten en peterselie toe en breng op smaak met de azijn, peper en eventueel zout.

Vegan eenpansgerecht met rulstukjes, aardappel en sperziebonen

Een vegan avg'tje. Met rulstukjes, aardappel en sperziebonen is dat lekker voor de afwisseling.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig