Pasta met tomatensaus en vega balletjes
Pasta met tomatensaus en vega balletjes
bewaar
bewaar

Pasta met tomatensaus en vega balletjes

Deze pasta heeft ballen! Vegetarische ballen welteverstaan. Lekker met de champignons en cherrytomaten.

20 min. bereiden
51waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in plakjes en halveer de cherrytomaten.

2

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur. Voeg de tomaat toe en bak 2 min. Voeg de mix voor macaroni en het water toe, breng al roerend aan de kook en laat 3-4 min. op laag vuur zachtjes koken. Breng op smaak met peper.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegetarische gehacktballetjes in 7 min. bruin.

4

Giet de penne af en schep door de saus. Verdeel over diepe borden en verdeel de vegetarische gehacktballetjes erover.

combinatietipLekker met basilicum.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tomatensaus en vega balletjes

Deze pasta heeft ballen! Vegetarische ballen welteverstaan. Lekker met de champignons en cherrytomaten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig