Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas
Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas
bewaar
bewaar

Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht is makkelijk te maken doordat het maar 5 ingrediënten (+ wat spullen uit je voorraad) bevat. Ook makkelijk klaar te maken in de airfryer. Tijd voor gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas!

30 min. bereiden
20 min. oventijd
105waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de uien in halve ringen. Meng de broccoli met de ui, ⅓ van de olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 20 min. in de oven.

2

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de gnocchi lichtbruin in 10 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Meng de gnocchi met de broccoli en ui, verkruimel de geitenkaas erboven en schep om. Verdeel over de borden en besprenkel met de balsamicoazijn.

bereidingstipDit gerecht kan ook klaargemaakt worden in de airfryer. Kook dan eerst de gnocchi, bak knapperig in de airfryer en houd apart. Rooster daarna de broccoliroosjes en ui. Schep de gnocchi erdoor, bestrooi met de geitenkaas en bak nog 5 min.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas

Dit vegetarische gerecht is makkelijk te maken doordat het maar 5 ingrediënten (+ wat spullen uit je voorraad) bevat. Ook makkelijk klaar te maken in de airfryer. Tijd voor gnocchi met geroosterde broccoli en geitenkaas!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig